Tuesday, February 22, 2011

kawan jom kite pegi sekolah jom!

minah saleh seblah ni pandang2 plak,
die ingt die sorg je ke ade laptop, huh,
maybe die jeles kot, sbb laptop aku lg menarik dr die
ke die ingt aku ngh nk add die kt fb, huh, malam skit,

aha, skng ku di library, tmpt yang paling susah untuk ku ditemui,
ye lah, nk tgk matahari pn susah kt ire ni, sbb sgt selalu bgn awal pagi,
eh, dah2, dah terhabit plak nk rhyme2 ni, x kuasa diriku ini,

well, sbb result baru2 ni x brape nk mantof dan jitu,
bete kene start study r beb, x de nye nk last2 minit dah,
mmg nk mati ke ape dah second year pn nk last minit,
nnti dpt result last2 jgk, baru tau, owh btw, bete lulus semue,weee~
thank God.. or untuk lebih alim lg dimate manusia Alhamdulillah

la, x kan semue c je, kat ayahku kepada ku,
seperti uno stacko yang telah lame tersusun menanti rebah,
namun kuredhai jua apabila hatiku rebah berderai setelah di sound sebegitu,
ye la, sekali sekale, kene la berderai, kalau x, bile ntah nk seda,

belajar untuk negara ataupun study for your country,
adalah due pilihan yang aku boleh pilih,
bete x mengeluh sbb mmg jalan ni bete pilih,
dan bete x melatah lebih2 plak bile dah study

melatah yang dimaksudkan adalah seperti,

ala, aku x study banyak lagi, kata si kasim setelah menghabiskn lecture note ,

oh no, exam aku dah dekat, lagi sebulan, mcm mane ni, x bace ape pn lagi, ataupun,

abis la, aku x bley r g bercuti sbb aku x study pape pn lagi, kate sulaiman sambil memegang buku pathology

t(=.=t)

ok, so jom, ramai2 kite, menjadikn study sbagai habit,
the best way of learning is by not realising,
so pe lg hangpa tunggu, pi la study,
tp jgn lpe ajak memembe, kang kene label kiasu plak,
tak pasal2 dapat musuh, wink2

4 comments:

ellejay said...

jgn hangat hangat tahi ayam yek. cari cari motivasi. bkn awek mat saleh kat library.... :)

mif said...

tanda smiley takleh blah
haha.selamat kembali ke sekolah

snickers said...

t(=.=t) < this is funny. haha

Rhazes said...

ellejay, haha, awek seblah tu yang tgk2, huhu,

mif, tu r, tp tu la last time aku pegi library, hahaha,

snickers, (-.-)