Thursday, June 4, 2009

KOrg Rase Chenta Korg Hebat? tgk ni

        tengah aku turun tangge sebuah flat kerajaan, aku terkujat jap, pelamak, ni amende ni, nak kate grafiti, 1 kaler je, ijau je, sekali rupenye luahan hati seorang kakasih kepade kakasih beliau melalui medium yg agak unic, dinding.




        bebudak baye kite ni kan, mesti masing2 da de pasangan sendiri, kire mmg melekat r umpame dipole dipole moment. tp hebat manakah chenta korg tu relatively antare sesame budak2 yg couple nie? nk tau x yg mane pling hebat? seryes hebat, smpai aku x sangke budak kecik sekolaah x abis lg pn bley gile2 chenta smpai mcm ni.

               haaa, x ke mantap disitu? im lonely n saye sayang kamooo, nanti nanti, ade lg, 


      pergh, ni yg meremang bulu aku ni, gile segan cmne budak2 ni ley sgt syok dlm perchentaan mereka, amik estacy(ejaan salah) ke?


haa, style kan, gaya mutu keunggulan, mane x hebat chinte mereke ni, tgk r, aku tgk pn kalah, kpade sape2 yg ngh bercinte tu, ape brg wey ayat jiwang2, hadiah hari2, tgk ni, kite kne r merosakkan harte bende awam ngn vandalisme, kamon kamon,

abiskan dwet kerajaan, abiskan dwet rakyat,abiskan dwet negare, baru r org kate, cinte kepade seseorang melebihi cinte kepade negare, 
n dah sah2 budak2 cmni cinte kepade tuhan tu segan2 nk timbul :)

17 comments:

shahkang said...

lumrah manusia..walala

majin said...

bukan kau memang suka tulis guna marker hijau ke?

Rhazes said...

shah, btol2, lumrah skrg yg x normal.

majin, jgn r wat aku kntoi, aiseh..
sayng syang sayang.. haha

anish said...

majin : haha.nice one ;P

ali : nice catch.i hope its not u :p

zulaikhazainol said...

wow
sdey seketike
so this is where my dad's money went, baya cukai kerajaan utk cat balik dinding2 ni cmni haha


moral of the story:
cintailah yg maha menyintai (^o^)

Rhazes said...

anish, yup, im not,
hahaha
x kn la nak post psl diri sendiri,

haha,rilek la ika,
bape sen je cat tu,
haha

btol2, cintai maha pencinta, tp kdg2 boleh gak cintai golongan yg maha pencipta jadikan boleh utk dicintai
:) eh, silap, (:

shahkang said...

tgk2 ali tulis semata2 nk dapatkan idea blog
terbaik terus
haha

Rhazes said...

haha
bley gak kn
tp tu spray r bro

qeenuka said...

mereka xromantic langsung. tulis kat pokok or pasir kat pantai lagi sweet ok to express dr yg annoying as shown in the pics.

grrr...

Rhazes said...

haha
kt pokok?
mcm penah buat je :p

anish said...

aku pernah wat.atas badan sdiri la tp.so aku x vandalise la kan. :)

Rhazes said...

vandalise jugak r
parent kau pnye kowt
ayyokk
dorg marah
xtau

razzle dazzle said...

tumpang tanye..
kat mane aku boley dapatkan dinding
kosong utk meluahkan perasaan?

Rhazes said...

owh
ade2
belakang balai polis setiawangsa
haha g r

future phenomenon said...

cinta berdasarkan nafsu gitu laa jadinya...


apapun, tumpang ziarah. jika ada yang berminat dengan teori konspirasi, sejarah nusantara yang hilang, sufism, kebangkitan akhir zaman..sila lah ke nusanaga.blogspot.com

harap salam ukhwah akan bertaut demi masa depan..sekian

anish said...

"cinta berdasarkan nafsu gitu laa jadinya..."


hambik ko ali
hahahha


eyt saya vandalise body sdiri pun sala ke?adui~

Rhazes said...

x terase pn
sbb bukan saye yg meluahkan
haha
vandalise r
tatoo tu haram kot