Friday, December 26, 2008

korang rase korang bertuah? pk balik

pernah x korang
bile pecayekan seseorg sebagai kawan
alih2 x pasal2 je die lawan kau?
aku penah, so korg x ckup bertuah

pernah x korang
suke sgt n selese ngn kawan sendiri
alih2 sume kawan tu tetibe mcm lgsng x bekap kau
haa, aku penah, so korg x cukup bertuah

pernah x korang
setiap ape yang korg guraukan,
kawan kau sendiri gune untuk buat fitnah kat korang?
haaa, aku pernah, so korg x cukup betuah

pernah x korang,
kenal org ni lame, so die bajet die kenal kau
everything die tau pasal kau kononnye la
pdhl kau tau die x tau pape dn hanye bajet je
haaa, aku pernah, so korg x cukup betuah

pernah x korang,
kawan2 yang korang main dri kecik,
tetibe jd musuh korg, down n condenm kan korg
haaa, aku pernah, so korg x cukup betuah

pernah x korng
percayekan seseorng ni sbgai penyimpan rahsie
alih2, tebabo, die jd lain n dngan lantangnye tentang korg?
haaa, aku pernah, so korg x cukup betuah

pernah x korang
anggap seseorang ni mcm biase je
tetapi smpai satu ketike, die jadi everything bg korng
haaa, aku pernah, so korg x cukup betuah

pernah x korang,
tetibe rase segale mase n tumpuan yang korang luangkan
hanye sie2 sbb org tu x appreciate langsung malah ley plak tikam dri blakang
haaa, aku pernah, so korg x cukup betuah

pernah x korang
kawan korng buat cerite psl keburukan korang demi nak lepaskan kemarahan die kat korg
tp die cerite kat org lain supaye org lain benci kt korang ?
haaa, aku pernah, so korg x cukup betuah

pernah x korang
defend diri sendiri tp org kate putar belit
haaa, aku pernah, so korg x cukup betuah

pernah x korng
kawan korang sume berubah
tp dorg x nak kau berubah
haaa, aku pernah, so korg x cukup betuah

pernah x korang
tetibe terpikir
alangkah baiknye aku jd selfish n x kisah psl persahabatan
dgn org yang sangat la anggap korg kawan
haaa, aku pernah, so korg x cukup betuah

pernah x korang
terpikir nak jd nerd
x ya nak ceriekn keadaan ngan gurau2
so x de la org nak salah fhm, kan best
haaa, aku pernah, so korg x cukup betuah

pernah x korang,
sume yang diatas ni berlaku dlm 1 malam
haaa, aku pernah, so korg x cukup betuah

18 comments:

Anonymous said...

pergh bro

rileks ar

bese ar tu

adat idoop ni

salah faham tu kire normal la

fair and justice said...

itu name die sedey
!
there's a point in life, ade org akn cube jatuhkan kte..

sbb org x puas ati dgn ape yg kte ade..

thus, kte kne ade semangat yg kuat utk menentang segale anasir2 jahat yg cube nak downkan kte!!

bertuahnye bnde ni jd kat kau..

sbb bnde ni la yg akan wat kau jd lebey kuat drprd diorg..

everything happen for a reason..
*wink*

Rhazes said...

pergh
siap wink lg
huhu
thanks
:)

justice and fair said...

biase la 2 kan..
hrp kau tabah la..

sume org ade kelebihan n keburukan masing2..

bende ni jadi mesti ade hikmah..
mayb nak menguji sejauh mane kwn2 kau yg lain pecaye kan kau..

urm..
betol la ape yg fair and justice 2 ckp..
everiting happen 4 a reason..
wink..

fair and justice said...

no biggie :)
that's what we call fren..

p/s: goodnyte justice n fair ;p

fareen said...

heh ali aku pernah! hehe
so aku betuah gak~ tapi mungkin tak sebertuah kau kot =)

Rhazes said...

haha
x bley bla
x pe x pe
biase r
da bukan rezeki kau utk beruntung mcm aku
hahaha

aliya alisha said...

smpai hati..
ali reply komen yg ade blog jugak je..
yg fair and justice, justice and fair punyer komen x reply pon..

nnti dorang merajok n x nk bukak da blog awk karang..
haa..
kan x best 2..
huhu..

Rhazes said...

aiseh
sori beb
haha
x de x de
sume same
anon ke x anon ke
thanks sume
ceh
mcm artis la plak

adriana amira said...

tau takot..
haha..

Rhazes said...

huuuuuuuuuuuuu

Anonymous said...

hahahaha!
aku knal sgt aliya alisha ngan adriana amira ni..
hahahaha!

Rhazes said...

raz,,, jgn gtau org
shhh
nanti die mengamok

arina afrina said...

haha..
gune je la name sebenar raz..
x de maknenyer anonymous kau 2..
huhu..

Faze ~ said...

haha.. ada yg prnh and ada yg x..
apa2 pn tetap rasa diri sentiasa
bertuah..haha..lol :P

biasalah, pengalaman mendewasakan diri x kira lah manis, pahit, klakar, masam, payau, masin, sedih, kecewa, or etc... :D
all we have to do is sabar and keep on smiling ~! betul... hehe.. go ali go... :D

always believe in urself.. ngee~

*blink*blink* :D

Rhazes said...

owh
btol2
thanks
tp kan
sedey tau
waaaa

Faze ~ said...

yeker.. hurm.. sabO je la ek.. xpn crita la dkt sape2..

aliya alisha said...

citer kat saye..~