Monday, June 15, 2009

cmne nak..

cmne nak bg org fhm yg kite jujur ngn die
dan dlm mase yg same die ngh pesimis ngn kite?
camne eh?

camne nak tunjuk kan org tu yg kite sgt hargai die
dan dlm mase yg same die pk kite ngh gunekan die ?
camne eh?

camne nak tunjuk kite syg die
pdhl pade mase yg same die x pn rase bende ni sume penting?
camne eh?

camne nak bagi die percaye kt janji kite
pdhl dlm mase yg same die rase kite penipu?
camne eh?

camne nak buktikan kt org yg kite ni x emo
pdhl dlm mase yg same kite ngh marah?
camne eh?

14 comments:

wan najah maryam mohd daud said...

camane ek *mend ni cm kalo org yang ko ngah ckpkan tuh pompuan
aku rase cm x yah pk banyak2 ar
kalo betol die untuk ko
kalo da jodoh x ke mane nye
so xyah pk susah2 nk impress kan die ape ke
jadik jek diri sendrik
kalo betol die untok ko.die trime ko seadenyee.insyaallah

Rhazes said...

btol gak
hurm
ok2
tp
cmne ek
kalau ni utk kawan
:)

Emira Nur Shafina said...

aq pon nk tnye soklan yg same gak

zulaikhazainol said...

fuhh.dalam ni mksud die
haha

Rhazes said...

emi kau pn nk tnye?
meh link post ni kt blog kau
haha
nanti de r org lain jwb

ika.. haha :) (misi berjaya)

Anonymous said...

lagu nie comel la...:D

Rhazes said...

erk
lagu?haha

Azizi Al-Hafiz said...

ko rase cmne ali??

RaveHeartz said...

Emmm..menarik dan penuh ilmiah...

Camne nak cakap tak emo bile tengah marah, kan marah tu memang emo? huhuhu

And,
ko bagi tahu je la macam biasa,
Dia nak percaya tak percaya lantak la,
Cakap je ko sayang kat dia,
Kalau dia rasa tak penting dan tak serius,
Maknanya memangla ko bertepuk sebelah tangan, huhuhu..

CAKAP JE MACAM BIASA!!! YANG PENTING KO CAKAP DAN TUNJUKKAN SEBAB KALAU KO TAK CAKAP KO AKAN MENYESAL KALAU DIA TAK TAHU SAMPAI BILA-BILA..

P/s: Huhuhu..ape yang aku tulis?

anish said...

dilamun cinta ke incik?
mmg susa pun nak wat sume ni
nak2 kalo kite da penah ade bad record
aku jua mengalaminya :)

aliya alisha said...

mcm perli je~

Raja Burhan said...

ko suro org tu bc blog post ko ni

Rhazes said...

da bace da
huhu

fareen said...

ngn sape plak nie haa :p