Saturday, December 27, 2008

Die seDang MelakukAn sesuatu

dah banyak masalah da yang menyerabowtkan otak die smpai die pn ilang fokus.
study ke laut,sosial terook,duet asyik gali2 lobang je
so, die rase die perlu buat sumting
utk mase depan (konfident) yang da ade jalan
tinggal nak lalu dengan semangat ke x
tu je,
semangat ke x,
semangat yang hilang kita cari pulang (XPDC sk8)

die da agak tertekan ngan segale bende yang die rase membazir utk lakukan
tp bende tu la yang bg masalah kat die
die rase,die da try the best da,
tp nk wt cmne
haha

so die da sedar,
mau beroobah
die maw mintk maaf kat sume org
kalau ade yang silap.
kalau ade yang terase
kalau ade yang rase nak sepak je muke die
die rase die mmg x nak org sakit hati, tp nk wt cmne
dah ter sakit


so, oleh kerane awal muharam suddey dekat yakni besok
die da redi nak berubah

orang kate otak kite mcm kompite
ke kompite mcm otak
same je

so die baru lepas defragtment otak die dwe hari lepas
susun sume2 perkare2 yang penting,
prioritized sume bende,
so bley la berpikir ngn pantas
buat decision yang elok2
so x de la masalah yang x perlu akan dtg


skang beliau ngah scaning virus2
dlm fikiran yang duduk beranak pinak
memenuhi segenap neuron2
yang menghalang penghantaran impuls
yang menyebabkan decision yang diambil x berape nak molek
so x de la masalah yang x perlu akan dtg

so pasni
beliau akan buang file2 yang x perlu,
file2 yang corrupted,remove completely
tanpe create backup
defrag n correct registry error,
n die akan check disk supaye x de file error
then, try upgrade RAM supaye study mantap
try utk buang segale add-on2 yang menyemak dikeliling tetingkap
so x de la masalah yang x perlu akan dtg

die akan try utk check same ade cable connection ngan org lain elok ke x
try utk check system configuration same ade da optimum untuk social betwork ke x
sbb internet speed da mmg fixed la kan
so kepade sume budak2 yang terer kompite otak nie
hope korang membantu
so x de la masalah yang x perlu akan dtg

12 comments:

hana baek =) said...

heh tukar name ak la siot!
aku masih menunggu perkhabaran ee kau hehe

Rhazes said...

haha
sape soh letak name aku cmtu
x mo tuka
haha
ee?
EEerk

Anonymous said...

wah..
gud luck..

Rhazes said...

wah
thanks

Anonymous said...

best of luck..

Rhazes said...

thanks again
x ltak name
so x taw la plak aku ngh wish kt sape

najwa comey sgt.. said...

sgt2 memberansangkn..
ko biler balik kmb?

uish..
cdiy dh kna balik..
huhu..

study leklok..
doakn ak yerk berjaya mcm ko..

heheh
(:

Rhazes said...

haha
bile la plak aku bejaye
ok njwa
gud2 luck2

petite girl said...

ali!!! good luck in changing urself.tak taw la kite leh susun susun our brain heh?ngeee+p

itu pasal u kan ke pasal ur com?heheh~xmau kene fire ngan u balik....


so,senior,,,GO GO!!!

=)

Faze ~ said...

"You can't have a better tomorrow if you are thinking about yesterday all the time." :)


“…Sesungguhnya Allah tidak akan mengubah keadaan sesuatu kaum sehingga mereka sendiri mengubah apa yang ada pada diri mereka…”

(Ar-Ra’d, 13:11)

.:: ana sokong anta.. :D

Rhazes said...

pergh
hujah yang undoubtable disitu
yeah
insyallah

adDy said...

sesekali line2 itu menusuk kalbu.
terinsap sebentar.
alL d best!